GRÖN MAT & RAW FIKA

ONLINEKURS PÅ G!

Nu är min onlinekurs med rawfood på gång – få in mer grönt & lär dig alla grunder i raw food för att ge dig själv en grönare vardag. Mer info får du just nu i nyhetsbrevet.
Anmäl dig till nyhetsbrevet för att få tips och trix för en grönare vardag.
Rawfoodrecept, kurser och allt du behöver för ett råskönt liv. 

Under 10 dagar får du filmer och recept som ger dig tips och tricks för att ge dig en grönare vardag. Smoothies, frukost, varma drycker med superfood, raw tacos till hela familjen, yoghurt, grönsakspasta, smårätter som sushi och annan rolig bjudmat plus massa olika dressingar så du kan piffa upp dina sallader och grönsaker.

Raw ostsås? Absolut, det fixar vi!
Desserter och sötsaker, självklart! 

RAW FOOD & EVENT

  • Hemma hos:
    Jag erbjuder hemma-hosmiddagar där du och dina vänner får hem mig som kock och inspiratör- Vi lagar en härligt raw middag med dessert. Jag tar med hemmagjord kombucha som dryck och berättar mer hur du kan göra denna sprudlande dryck hemma. Alla får en kombuchascooby med sig hem som present så de kan starta. Perfekt event till möhippa tex.
  • Rawfoodkonsult
    Vill du ha hjälp att tömma och uppdatera skafferiet till ett mer grönt och hälsosammare alternativ. Perfekt, jag hjälper dig. Du får hjälp att skaffa ett nyss basskafferi och massa tips och trix för att det ska passa just dig. Vi går tillsammans igenom ett gäng recept som passar just dig och ditt liv.
  • Receptutveckling, catering & events
    Maila mig med dina önskemål så hittar vi på något riktigt bra tillsammans

Hör av dig om du har andra önskemål eller förfrågningar.
marina.asplund@gmail.com

Annonser