RAW FIKA

rawfikaRAW FIKA – min bok

Tillsammans med Maria Carlsson har jag skrivit boken RAW FIKA med Bonnier Fakta Förlag. Här hittar du allt fika du behöver för familjen, vännerna, släkten, arbetskamraterna – gott för alla. Vi vill med den här boken inspirera dig att uppgradera ditt fika. Fika 2.0. Här i Sverige bara äääälskar vi ju att fika.. så varför inte göra det lite bättre, lite nyttigare så man får massa energi och godsaker för kroppen samtidigt som man kan njuta av de goda smakerna och snacka och socialisera med sina kompisar. ALLT PÅ EN GÅNG! Med raw foodfika som är enkelt för dig att göra, och enkelt för alla att tycka om.

Boken kan du köpa här för endast 190kr!

Här finns både klassiska fika såsom kladdkaka, chokladbollen, kanelbulletårtor och jordgubbssmaker och hjortron. Det finns också massa chokladrecept, lakrits har ett helt eget kapitel och såklart finns det lite extra spännande recept med både alger, acai och sötpotatis.

rawfikabonniers3

 STHLM RAW

12523170_1684346565154932_4603796896520979760_n
foto Natalie Yonan

Vi lärde känna varandra via Instagram och tog en fika på 15 minuter. Där och då bestämde vi oss för att starta Stockholms skönaste rawfoodcafé och ge svenskarna ett helt nytt fikakoncept. Men hur? Vi kastade oss ut i sociala medier och tack vare crowdfounding blev drömmen en verklighet bara ett halvår senare och STHLM RAW öppnar dörrarna vid Hornstull i Stockholm! Via sociala medier fick vi också kontakt med Bonnier som vill hänga på trenden med nyttigt fika, huxflux så blev vi även blivit författare och är nu aktuella med boken Raw Fika.

Nu har vi sålt cafet till Gott by Malin som fortsätter servera grym Raw Fika!

Annonser