MY STORY


Hej! Marina heter jag, det är jag som är tjejen på fotot. Killen där ovanför vet jag inte helt vad heter. Men han hjälpte mig att hoppa ut från ett plan högt upp i luften.
Helt galet. När man väl var ute alltså. Innan var jag inte alls nervös, väntade hela turen upp i luften på att känslan skulle komma. Men det var de där 2 första sekunderna av fritt fall som jag undrade vad jag egentligen höll på med. Sen var känslan av frihet total. Total. Fritt fall. Frihet. Awesome! Det är så det ska kännas.
Det är det som driver mig. Fuck your fears. Äventyr. Frihet. Resor. Upplevelser. Livet.

Jag älskar det goda livet, att resa, träffa nya människor, testa ny mat, se nya städer, andas in granluften, klättra upp på en bergstopp, titta ner till fiskarnas värld.
Det jag önskar mig i livet är frihet. Livet är till för att levas och jag har därför valt bort att ha ett vanligt jobb. Jag jobbar för mig själv, när jag vill, var jag vill. Jag vill inspirera dig till att hitta dina drömmar, hitta dina möjligheter, våga drömma lite mer.

  • Vill du ha mer frihet i ditt liv?
  • Vill du resa mer?
  • Vill du ha ett inspirerande samtal?
  • Vet du inte vart du ska börja men vill starta?

Hör av dig så tar vi ett samtal

Bakgrund
Jag har mina fötter i Stockholm, uppvuxen i Hälsingland, men fötterna de rör sig mycket runt om i världen. Älskar att resa och upptäcka nya städer, platser, världar, länder, maträtter, drycker. Människor. Med det intresset hamnade jag i Nordnorge i 7 år och läste antropologi. Dvs kulturförståelse i folkmun. 2 år bodde jag i en liten samisk by mitt ute på vidda. Nu är jag tillbaka i Stockholm, här är min bas för tillfället.

Jag är grundare av Stockholms coolaste rawfoodfik STHLM RAW tillsammans med Maria Carlsson. Det resulterade även i  boken RAW FIKA. Du hittar oss också i det vegetariska matmagasinet Vegourmet. Nu har jag lämnat cafelivet för att få mer frihet i livet. Jag har äntligen lyckats kombinera mat och resor – mitt drömjobb! 

 

 

11150674_10155554019460241_4319467787586850244_n

marina.asplund@gmail.com

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s