Fika : Raw vit chokladpaj med röda vinbär

Så massa nyheter. STHLM RAW säljs och jag drar på nya äventyr. Mer resor, mer frihet. Jag ville starta upp STHLM bästa raw fik, och det är gjort. Så min mission är klar. Men är du intresserad av att lära dig raw food, samla ihop ett gäng till kurs, eller uppdatera ditt basskafferi – kolla här!

Firade med att beställa en kryssning till Karibien i vinter. Ni får fira med den här härliga raw tårtan!


Fil 001

 


Vit chokladpaj med röda vinbär
16 bitar
Botten: 3 dl valnötter
ca 10 dadlar
1/3 tsk äkta vanilj

Mixa valnötter, dadlar och vanilj i en matberedare till en smuldegskonsistens. Tryck ut degen i en pajform.

Fil 000Fyllning:
4 dl cashew
1/4 tsk vanilj
1/2 dl agave/honung
1,5 dl vatten
0,5 dl mjuk virgin kokosolja
1 dl smält kakaosmör

Dekoration:
150 g färska eller frysta röda vinbär (eller andra bär)
Mixa allting förutom kokossmör och kokosolja slätt, tillsätt kakaosmör och kokosolja sist av allt. Häll upp i formen och toppa med bären. Ställ in i frysen minst 3 timmar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s